Home / Güncel / 2013 FEMMY ödülü Lenzing’in

2013 FEMMY ödülü Lenzing’in

Linkedin

Dünyada olduğu gibi, Türk tekstil sektöründe’de önemli bir pazara sahip olan dünya lideri tekstil elyafı üreticisi Lenzing, iç çamaşırı branşında dünyaca ünlü çatı kuruluş Underfashion Club FEMMY 2013 ödülünü New York  FEMMY 2013 galasında aldı.

Selüloz elyafında dünya lideri olan Lenzing, Underfashion Club tarafından tedarik kategorisinde FEMMY Ödülüne layık görüldü. Ödülü, New York’da düzenlenen FEMMY 2013 gala gecesinde dünya lideri kuruluş adına Lenzing’in tekstil elyafında Küresel Pazarlama Müdürü olan Andreas Dorner aldı. Her yıl gerçekleşen FEMMY Ödülleri galasında iç çamaşırı branşında dünyanın önemli ve önde gelen çatı kuruluşu Underfashion Club endüstrinin 5 kategoride lider şirketlerini, kişilerini ödüllendirmenin yanı sıra, Underfashion Club eğitim programları içi fon oluşmasını sağlıyor.

Bu yıl ödüle layık görülenler:

•tedarik/sunumda: Lenzing Tekstil Elyafı

•perakendecilikte: Bloomingdale’s

•üretimde: Cosabella

•yenilikte: Hautelook

•hayatın içinde: Josie Natori

Lenzing’in yüksek yetkinliği olan birçok unsuru sektördeki branşa getirdiğine değinen Komar Layering’in başkanı ve FEMMY seçim komitesinin üyesi Mark Sandler, Lenzing’in yenilikçi elyafı müşterilerin arzuladığı lüks, modaya uygun, rahat ve etkileyici iç çamaşırını oluşturmakta sektöre yardımcı olduğuna, özel ve özenli tedarikçi olan Lenzing’in son derece iddialı endüstrimizde yüksek standartları tutturduğuna da değinerek, Lenzing’in, yıllardır verdiği mükemmel servisten dolayı ödüllendirmenin kendileri için büyük bir zevk olduğunu belirtti. Konuşmasına “Olağanüstü iç çamaşırları için üreticilerin, toptancıların ve perakendecilerinde tercihi olan, eşsiz ve estetik elyafı sunmak bizim önemli bir yatırımımızdır”  sözleri ile başlayan Lenzing Küresel Pazarlama Müdürü Andreas Dorner. ”Burada, Amerika’da ve tüm dünyadaki çalışma arkadaşlarımız adına FEMMY 2013 ödülünü almak bana son derece gurur vermektedir” dedi.

Lenzing’in ürün yelpazesinden Lenzing Modal®, TENCEL®, MicroModal® ve birçok değişik elyaftan oluşmakta, doğal yumuşaklığı, renk yoğunluğu, nem yönetimi, cilt dostu oluşu ve birçok farklı özellikleri ile tanınmakta. Bunun ötesinde Lenzing, çevresel açıdan kabul edilebilir üretimi ile zirvede yer almakta, sadece işlevsellik ve güzellik ile değil, aynı zamanda sürdürülebilirliği ile de kendini kanıtlamıştır.

VİNÇOTTE, DİN CERTCO, ABD BPİ gibi dünya çapında bir çok kompostlama sertifikaları  sahibi TENCEL®, % 100 kompostlama özelliğine sahip. Biyolojik olarak parçalanabilir özelliği olan Öko maddeden oluşan TENCEL®, atıldığında doğa dostu olarak  % 100 gübreye dönüşür, doğadan gelip, doğaya döner. Türkiye’de de önemli bir pazara sahip olan LENZİNG bu sene de İstanbul CNR’de 13 -15 Mart tarihlerinde Texbridge fuarında yerini alacak, ürünü TENCEL® Denim’i tekstil sektörünle buluşturacak.

About img

Check Also

Kardem Tekstil moda devleri için Mimaki TS55-1800 ile üretim yapıyor

LinkedinDünyaca ünlü markalara konfeksiyon üretimi yapan Kardem Tekstil, dijital baskı avantajlarına Mimaki’nin fiyat/performans odaklı TS55-1800 ...